Klar luft ger klarsynthet

Ute är strålande sol, stormiga vindar, ca. 12 grader varmt och hög, klar och krispig luft. Hösten är äntligen här! Ja, äntligen. Att hösten är på väg innebär att min favoritårstid vintern inte är långt borta! Tjoho! Än mer sköna, stickade koftor, rosiga kinder, lussebullsbak, tända ljus, nysnö som faller sakta under utelampans varmgula sken och rimfrost på fönstren. Stilla kvällspromenader med en vovve och den man älskar mest, in och dricka choklad och sticka ner fötterna i ulltofflorna. Kan man göra annat än att älska det?

Efter en fantastiskt god natts sömn på 9 ½ timme har bebis och jag kramats med Lotus på morgonkvisten. Vi har sjungit lite och Lotus har buffat och snusat på magen. Man märker att han är förundrad över att det finns något därinne! Det ska bli så spännande att se hur han tar emot sin nya lilla kompis!

Dagen bjuder på scones vid lunchtid tillsammans med fina vänner från Umeå som är på genomresa på väg mot IKEA i Sundsvall och kvällen bjuder på "stugsista" och marschall-fest med vår båt ute i skärgården. A-S och R följer med och de står för all mat. Så uppskattat! Skönt att inte behöva göra något annat än njuta! :)

----- ♣ -----


Gällande klarsyntheten så är det så; saker och ting är på rätt spår/väg just nu och sakta men säkert betas bit för bit av för att vi ska nå vårt slutgiltliga mål. Det är fantastiskt hur mycket man kan påverka universum, hörni! Till och med saker vi gruvat oss lite för har gått som en kalvdans som min älskade farmor skulle säga!

Det är härligt att leva! ♣

Kommentarer
Postat av: Malin

Du skriver så jag också längtar.

Min tid är helt klart höst/vinter. Men vintern är oftast inte snömysig i Skåne. Jag längtar nysnön som du beskrev, rimfrosten.

I dag ska jag fira busig ettåring på min systers land. Känns så roligt.

Ha det fortsatt underbart - kramar Malin

2008-08-23 @ 09:15:55
URL: http://malvalin.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Malin: Vad härligt! :) Tyvärr börjar de norrländska vintrarna bli lite mildare och "konstigare" de med...känns trist att det är människors okunskap som ligger bakom det!



Hoppas kalaset blev trevligt?



Lycka, hälsa och välgång!



/Malin

2008-08-24 @ 09:46:17
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0