Kurs med Kurt och BM-besök!

Denna regninga och mulna dag bjuder på barnfritt; förskolan håller stängt för vi i personalen ska på utveckling. Det blir kurs med Kurt (eller Lisbeth, men jag gillar "På kurs med Kurt" på TV som barn så detta gör att det kanske blir roligare!) på Folkets Park på förmiddagen och sedan planering i arbetslagen på eftermiddagen. Bra, för vi har en massa punkter att avverka!
Jag har packat handväska full med äpple, morot och banan (eko såklart), nötter, några små rutor mörk eko-choklad och en påse med torkade ananas-ringar - både ekologiska och Fair Trade-märkta. Mumma att mumsa på istället för alla färdiga mackor de brukar bjuda på på denna typ av event. Mjukt bröd som endast känns färskt p.g.a alla tillsatser, köttigt pålägg (man tänker aldrig på vegetarianer) och ledsna och trista grönsaker. Då man vet hur mycket bättre man kan äta hemma, både för sin och bebisens skull, duger inte sån't där till slut!

Ska till barnmorskan på rutinkontroll idag. Ska mätas (SF-måttet), kolla blodtrycket, lyssna på hjärtljuden och vägas. Vi ska också se om Hb-värdet höjts någon nu då jag snart hunnit avverka ett eget trädgårdsland med persilja, sjuka mängder grön paprika och broccoli samt 3 flaskor Blutsaft i nuläget. *hoppas,hoppas*
Längtar efter att få höra lill-♥ slå och banka där inne!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0