SönDagens tacksamhet

Idag är Dagens tacksamhet att jag har ett hem. Vårt lilla, men naggande goda, hem gör mig glad idag! Jag älskar det mysiga vi åstadkommit med denna lägenhets fyra väggar genom att jobba tillsammans, sida vid sida, med enkla medel och nu speglar det färdiga resultatet verkligen de vi är!

Det är härligt med ett hem man trivs så bra i så man inte vill åka bort, och jag önskar att det vore alla förunnat att få ha det så.  Det är härligt med tak över huvudet och en säng att sova i. En fristad där man känner sig trygg och säker och som fungerar som en borg ut mot världen. En plats där man kan samlas och trivas, vara och må gott.

Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att hemma är där man känner sig hemma, det kan vara någon annanstans som känns tryggt och trivsamt också. Hemma för mig är där jag omges av nära och kära och kan sjunka ner i soffan med fötterna på bordet. Slutsats; jag har många hem! :D 

Tack! ♣

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag blir nyfiken på hur ert hem ser ut i bildform.

Kanske vid tillfälle ett litet fotoinlägg från valda delar av hemmet i bloggen? Du inspirerar med dina ord så det räcker förvisso, men bilder, jag älskar bilder! Jag har sett lite av er fina, "ekotema" babyhörna tidigare.

Kramar Malin

2008-08-31 @ 17:05:48
URL: http://malvalin.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Malin: Under kategorin Inredning, hus och hem finns bilder på hela vårt hem utlagda. Du får scrolla ner ganska långt för de postades alldeles i början då Ekoblogg startades så det är ett tag sedan! :)



Kramalin

2008-08-31 @ 18:37:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Tänker ni bo kvar i er lilla mysiga lägenhet när bäbisen kommer eller funderar ni på något större?

2008-08-31 @ 21:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0