Fredagsmys

Tänkte försöka få till skott någon form av myskväll ändå ikväll, trots att jag varit hemma och varit sjuk de senaste dagarna. Helgen blir fullspäckad med golvläggning + middagsgäster imorgon och födelsedagskalas + möte om modeshow + fjällsplanering på söndag, så det kan vara mysigt att få rå om varandra bara vi ikväll. Det lutar åt att det blir film ikväll och till dem tänkte jag bjuda på popcorn inspirerade av Rachel Ray. På hennes show igår, som hade Oscar's-tema, gjorde hon popcorn som såg fantastiskt goda ut!

Så kvällens fredagstilltugg blir ekologiska popcorn från våran egen spis (inga micro-popcorn här inte!) som poppats i lika delar smör och olja. Sedan rivs parmesanost fint och blandas med chilipeppar. Detta strös över popcornen och sedan skakar man runt lite. Enligt kocken själv var de "extra spicy" vilket kanske passar en snorig förskollärare med noll smak? *ler*

♣ 

Kommentarer
Postat av: katriina

Hej! hoppas du känner dig piggare, själv har jag lite halsont(lagom till helgen) men hoppas det inte blir nå mer.. ha en trevlig helg!
kram

2008-02-08 @ 15:50:21
Postat av: Malin Harju

katriina: Hej gumman! Nej, inte du också!!! :(
Känner mig inte bättre alls, nu har ontet i luftrören och halsen blitt till någon sorts tjockhet i halsen, snuva, degigt huvud och allmänt en blä-ig känsla i kroppen. Usch!

Hoppas du klarar dig och att du får en trevlig helg, vännen!

Kramalin

2008-02-08 @ 17:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0