SönDagens tacksamhet

Idag är jag tacksam över förmågan att få saker att inträffa genom min tankekraft och min inuition! Jag har skrivit mycket om det tidigare så jag går inte in på det mer nu, men häftigt är det! Igår låg jag och läste och tänkte att då jag läst ut detta kapitel ska jag ringa bästa C för jag tok-saknade henne och vi har inte pratats vid under hela veckan som gått. Jag hann knappt tänka det så ringde telefonen. I luren; C.

Dagens tacksamhet; min otroliga tankekraft och allt den kan åstadkomma!

Tack!


Kommentarer
Postat av: Blissara

Jepp, tufft är det och jag har en massa exempel på det själv i mitt liv, och är helt övertygad om att det är så världen fungerar.



Orkar dock inte berätta nåt nu, för jag är helt slut. Kommit på att hur jag känner mig mer och mer ofta nu, påminner mig om när jag hade järnbrist 2005. Jag har tydligen inte lyckats få i mig så mycket järn genom kosten som jag borde, och gissar på att mitt förråd nu urlakats igen... Mens kan vara ett fyle ibland. Jag vet att du slänger i dig lite persiljekvistar, har du nåt annat bra tips?? Jag gillar inte vanliga dietister/kostrådgivare då de oftast inte tror på samma som jag, så jag vet inte riktigt var jag ska vända mig. Sålänge kör jag på utskrivna järntabletter från min mamma som är läkare, men jag gillar det inte.



Kramar från en matt Sara (som typ halvsvimmar stup i kvarten).

2008-07-27 @ 16:32:12
URL: http://blissara.webblogg.se/
Postat av: Ylva

Åh! Sånt där händer mig jämt! Måste bestämt ta och läsa den där boken någon gång när jag får tid (kanske när barnen börjat skolan?).

2008-07-27 @ 17:59:31
URL: http://tyraslillabebis.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Blissara: Ät broccolibuketter till varje måltid och avsluta den med ren apelsinjuice öfr att ta upp järnet. Drick inte koffein eller tein i samband med att du äter järn, det förhindrar att järnet tas upp. Torkade aprikoser innehåller mycket järn, men se till att dricka mycket då du annars lätt blir förstoppad av dessa. Persiljekvistar att nibbla på under dagen som sagt, samt grön paprika på alla mackor, blåbär som de är och färsk bladspenat i alla sallader är tips som jag också kör med!

Till detta dricker jag en hutt Blutsaft per dag.



Hoppas det ger med sig!

Kramalin



Ylva: Ja du ser! Då är vi fler som vet att det funkar!



Ha, ha, jag då har du ju ett tag på dig att införskaffa boken! ;)



Kramalin

2008-07-28 @ 09:12:46
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Blissara

Tack! Jag ska ge det ett ordenligt försök sen efter denna uppkurningen med järntabletter nu. Hade varit bra att ha nån form av hemma-järntest sen för att se om jag lyckas få i mig tillräckligt... men finns väl inte tyvärr.



Ha en fin dag, fina Malin!

2008-07-28 @ 14:42:48
URL: http://blissara.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Jag tror att det finns Hb-test för hemmabruk att köpa, kolla det med din mamma; hon måste ju veta!



Sköt om dig!



Kramalin

2008-07-29 @ 07:24:06
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0