14 dagars vila ordineras

Hade så fruktansvärt ont i går kväll och imorse så jag orkade inte mer. Fick en tid hos läkaren som jag nyss träffat; det fanns inte så mycket han kunde göra eftersom jag redan har en gördel och gör övningar så han sjukskrev mig i 14 dagar. Till att börja med, sa han. Känns inte kul att han inte var så optimistisk, jag gillar inte att vara sjuk och har alltid dåligt samvete då jag är hemma från jobbet. Det är för att jag har världens bästa jobb, så det grundar ju sig i något positivt, även om man såklart inte ska känna skuld för att man är sjuk.

Om 14 dagar ska jag tillbaka, förmodligen till Specialistmödravården denna gång, han remitterade mig dit. Får se vad som händer då. Hoppas verkligen det blir bättre av lite vila så att jag kan börja jobba igen i augusti då semestern är slut, vill inte bara gå hemma och ha ont och känna mig oduglig. *håller tummarna och tårna*

Ska se om en skål müsli kan få mig på lite bättre humör och få mig att varva ner, det är ju trots allt det jag ska göra nu då jag är sjukskriven...


Kommentarer
Postat av: Anna.T

Se till att ta det lugnt nu och släpp omedelbart det dåliga samvetet, det hjälper inte varken dig eller krypet! Vi ses nästa helg och grattis i förskott! (är det ngt som vi kan hjälpa till med inför Midsommar så måste du säga till) Hälsa maken!



Kram Anna

2008-06-13 @ 20:33:16
Postat av: Malin Harju

Anna. T: Hej gumman! Drömde om er inatt! Vi var på något slott och skulle ta oss ut till Ulvön med hjälp av...ja, vi tar det senare! ;)



Tack för dina råd, jag ska verkligen inte känna så mer. Det känns skönt att någon annan nu bestämt att jag måste vila, då är jag liksom "fri från ansvaret". Sjukt att man ska vara så jäkla plikttrogen att man känner så!



Johan håller på att måla för fullt och vi hoppas att allt är klart, sedan har jag det under kontroll, men skriker om vi behöver hjälp med något. Tack! Tänkte att vi kan samåka på något vis hem (typ att jag kör er hem i er bil med Johan efter) om ni vill dricka annat än Loka?

Vi hörs och ses snart!



Kramalin

2008-06-14 @ 07:33:08
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0