En ny dag

Skulle så hemskt gärna vilja gå och jobba idag. Vara ute med barnen i den fina vädret, träffa mina kollegor, säga hejdå till barnen allteftersom de får sommarlov och några skickas upp till skolan. Få tycka till inför hösten och få jobba helt enkelt.

Sitter i pyjamas och ska blogga lite. Tänkte äta frukost om en stund och läsa den bok jag håller på med nu. I efterrmiddag ska jag upp och hämta sjukintyget och ikväll ska jag på jobbet för att träffa vår nya chef inför hösten. Bra, då har jag något att göra! Tur detta är en kort vecka i och med midsommar på fredag, och då kommer bästaste A och M upp från Stockholm! Jippie!
Imorgonkväll skulle mamma komma hit och på onsdag ska jag ringa och höra om specialist mödravården fått min remiss och godtagit den, eller om jag måste till vårdcentralen igen. På torsdag är det taktilmassage och då tänkte jag handla lite på Grön Gåva på väg hem.

Det känns som om jag måste fylla dagarna lite om de överhuvudtaget ska passera och om jag inte ska känna mig som en fånge.

Som ni kanske färstår och vet sedan tidigare så trivs jag med mig jobb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0