Hair-do

Klippte mig igår. Det blev inte någon längre variant utan en buskort replika på Sinéad O'Connor eller nå't. Det här är jag medn jag förstår inte varför jag alltid på våren känner något sug efter lite längre. Det slutar ändå alltid med att jag klipper av det!

Min ordinarie frisör var ledig, så en annan tjej klippte mig. Jätteduktig, men hon försökte pracka på mig några av deras produkter och det gillar jag inte. Är jag missnöjd med det jag har ber jag om hjälp att hitta nytt! Jag vet, det ingår i deras jobb, har själv jobbat där, men jag blir ändå irriterad. Är så nöjd med mitt Rose Schampo från Urtekram och min Finishing Paste från MOP. Kommer inte att byta!

 Myser i Johan's fleece morgonrock!


Kommentarer
Postat av: karin

Snygg frisyr! Även om du inte vill bli påprackad något så vill jag tipsa om schampokakor från Lush. Inga plastförpackningar och inte en massa vatten som fraktats långväga. Trots att jag har mycket och tjockt hår har min kaka räckt nästan ett halvår. (http://www.lush.se/ klicka på schampokakor)

2008-06-01 @ 09:54:49
URL: http://genuskarin.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

karin: Men du, jag har hört talas om dem förrut. Så du tycer de är bra? Ha, ha, en kaka lär ju räcka för alltid på mitt korta hår! ;)

2008-06-01 @ 15:49:12
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: karin

Ja, den är superbra! Men var noga med att välja rätt sort om du köper, med tanke på att du får dras med den resten av livet :)

2008-06-01 @ 16:38:09
URL: http://genuskarin.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

karin: Ha, ha, ja det har du rätt i! :)

2008-06-02 @ 05:22:55
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0