TisDagens tacksamhet

Det finns en hemlighet i våra liv. En väldigt vacker och underbar sådan som man blir varm i hjärtat av att tänka på. Om ett tag kan den blottas för omvärlden men tills dess är den fast förankrade i vårt inre.

Den hemligheten är Dagens tacksamhet för den har redan kommit att påverka vårt liv, mycket för att den gjort oss så himla glada!

*ler stort*

Tack! ♣

Kommentarer
Postat av: Erika

Så nyfiken i en strut jag blir när du skriver sådär ;o)Hoppas att dagen varit fin, trots regn och blåst. Just nu får vi en massa strömspikar här och domsjö är visst utan ström, eller var för ett tag sedan. De kan ha fått tillbaka den vid det här laget.Kram på dä!

2008-06-24 @ 20:24:43
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Nad

Jag blir också nyfiken!!! :) Va kan de vara???

2008-06-24 @ 21:35:30
Postat av: Malin Harju

Erika: Det handlar inte så mycket om oss, mer om andra i vår fina omgivning!Va? Uta ström? Det var som fasen...har blåst så det känns som om man vart uppe på fjället idag, men det enda som hände var att vi tappade några Örnsat-kanaler...Hade en fin dag och jag hoppas nästa blir lika fin!Massa kramar!Nad: Hi, hi, det berör inte oss direkt, men indirekt...kan avslöja det i slutet av sommaren...Kramalin

2008-06-25 @ 07:13:41
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0