TorsDagens tacksamhet

Idag är det en stor dag för älskade mamma. Hon har fattat stora och omfattande beslut som kommer att påverka hennes framtid på ett positivt sätt och för detta är jag stolt över henne. Otroligt stolt över att denna kloka kvinna är min mamma! Heja mamma för att du är så toppen-bra, och GRATTIS till att du går på semester idag!

Dagens tacksamhet är kloka mammor och glädjen över att få ha dem hos oss!


Kommentarer
Postat av: Blissara

Tack för kommentaren!

Vill tillägga.... Det våra hjärtan vill mest ÄR att vara med varandra. Men jag tror att det finns en gräns också för när man tappar bort sig själv. Du vet, efter två utlandstjänster isär tror jag vi upplevt något som få par gjort. Vi förstår nu att trots att vi VERKLIGEN vill vara tillsammans, så måste vi ändå för vår egna skull ta hand om oss själva en stund.

Jag var nämligen övertygad innan att om man älskar varandra går det alltid ihop på nåt sätt, men nu tror jag annorlunda. Ibland kanske det är så att det är meningen att andra saker ska hända, ett tag..Då kärlek är det viktigaste för mig ville jag verkligen förklara det här så du vet hur jag tänker :)Och HEJA din kloka mamma! Ge henne en kram från mig! :)

2008-06-19 @ 09:53:02
URL: http://blissara.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Blissara: Det låter klokt. Hoppas era hjärtan finner vägen tillbaka till varandra igen, men så kommer det att bli om ni vill det och ifall det är menat!Ja, visst är hon klok? Ska krama henne hårt, jag lovar!

2008-06-19 @ 10:21:04
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0