Inte svampsäsong

I höstas plockade vi egen svamp, både gula kantareller och trattkantareller, som vi sedan förvällde och frös in. Man kan även torka svampen och förvara den svalt i tätt åtslutande burkar, men på grund av små, trånga utrymmen är detta den metod vi valde.

På mataffärerna runtomkring i höstas såldes även en hel del eko-svamp, bl.a. kantareller, champinjoner och ostronskivling. Jag köpte på mig då tillfälle gavs, förvällde då jag kom hem och frös in i portionspåsar. Nu har vi svamp så vi klarar oss en bra bit fram emot sommaren!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Gott med kantareller! :)

2008-03-02 @ 17:56:44
URL: http://yezziqa.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Jessica: Ja! Jag älskar kantareller! Jättegott både i soppa, paj, piroger eller smörstketa på en skiva grovt lantbröd!

2008-03-03 @ 06:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0