La Redoute hakar på

Jag fick post igår från la Redoute som meddelade att man nu utökat sin eko-kollektion ytterligare. Gick in och kikade och de har fått hem riktigt fina barnkläder, såsom sparkdräkter, bodies, tröjor och sockor.

De hade dessutom fått in lite snyggare eko-plagg för damer. Tycker förr att det varit ett trist sortiment de bjudit på men nu hade de skärpt till sig lite. Väldigt enkla, stilrena basic-plagg som lätt går att matcha med varandra och det man redan har i den befintliga garderoben till humana priser. Nu till det stora +; Rättvisemärkta kläder! Jättekul att de större kedjorna börjat haka på tänket som sprider sig som en löpeld! ♣

Såklart fanns inget till herrar som ens andades ekologi eller Fair Trade. På snudd till diskriminering? Ja, jag tycker det! Varför skulle inte män kunna, eller vilja, bära etiska plagg?

Vad tycker Ni?

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för tipset! Ett paket med fina rättvisemärkta kläder är redan på väg hem till mig :-) Extra plus för att priserna var så låga, ofta tycker jag ekologiska & rättvisa kläder är lite dyra.

2008-03-05 @ 10:14:29
Postat av: Malin Harju

Anna: Varsågod! Kul att du hittade något!

Ja, jag håller med, ofta drar priserna iväg. Därför är det ju bra för oss konsumenter att de större kedjorna hänger på för de har ju lättare för att hålla nere priserna.

:)

2008-03-05 @ 13:20:19
Postat av: Nadia

Min svärmor har kommit med den katalogen till mig och sagt att om jag beställer så betalar hon 200:- av beloppet! Så vi ska bara bestämma oss för vad vi vill ha.

2008-03-06 @ 12:36:15
Postat av: Nadia

Men... jag satt å surfade häromdagen och då var jag på en sida där det "självklart fanns ekologiska kläder för pappor" men vad var det för sida... får se om jag kommer på det...

2008-03-06 @ 12:41:47
Postat av: Malin Harju

Nadia: Vilken snäll svärmor!
Jo, jag har tittat på andra sidor och sett herr-kläder. Det var just att La Redoute så tydligt diskriminerade männen som jag reagerade på.
Hojta till om du hittar den!

2008-03-06 @ 13:41:27
Postat av: Amour

Hej. Tycker det mesta eco inte är speciellt snyggt. Kanske företagen borde satsa på lite mer design osv. Har La Redoute verkligen så bra utbud egentligen? Var kan man köpa snygga moderna ekologiska kläder, typ syftar inte vita Bridget Jones trosor som verkar vara det mesta man finner överallt...

2008-05-05 @ 06:07:15
URL: http://ecobeauty.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Anna: Då tycker vi olika, men tur är väl att alla inte är lika? :)

Tycker du ska kolla in min länklista här till höger och leta rätt på bloggen Hållbart mode, där har du länkar till skit-snygga designkläder som följer det tänk Ekoblogg representerar. Kanske därför jag tycker att eco-clothing är snyggt? ;)

/Malin

2008-05-07 @ 07:29:14
URL: http://www.ekoblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0