Mannagrynsgröt på dinkel

Då magen inte är i toppform är en varm dinkelmannagrynsgröt tillsammans med liiite ekologiskt rårörsoker och ekologisk kanel som bomull i sår-magen. Kanel hjälper dessutom till med matsmältningen!

Koka upp 2 ½ dl mjölk (jag använder Oatley havredryck då den är ekologisk) med en nypa salt. Då det kokar livligt, vispa ner 3 msk dinkelmannagryn och låt koka 4 min. Servera med sylt eller kanel och socker.

Som sagt; som bomull i magen! ♣

Kommentarer
Postat av: Sara

Ahhh jag älskar tips. Om jag känner dålig fantasi nån dag kan jag gå in här och kolla!
Och, desstum har jag hört om kanel att det är blodsockerstabiliserande? Har du också?
Och, samma skor, det kanske vi har? Mina är Vagabond, och inte "äkta vara" från t.ex. Kero. Dina?
Kram och godnatt, fina du!

2008-03-05 @ 22:09:08
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Sara: Ja, jag hörde också det om kanel för ett tag sedan; verkar ju vara värsta dunderkryddan!
Jag köpte mina vintage för ett tag sedan på Mint & Vintage. Love them!

Kramalin

2008-03-06 @ 05:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0