Vinnaren av läderarmbandet!

Ekoblogg vill gratulera Anna som vunnit läderarmbandet från Burkina Faso! Grattis! Maila oss den adress dit du vill ha armbandet skickat så postar vi det efter helgen.

Anna's tips var;

"1. Alla vet ju att aluminium inte är bra för miljön, därför återanvänder jag min folie. Jag diskar eller sköljer den när den är använd och låter den torka några timmar sen är den som ny och går att använda nästan hur många gånger som helst.

2. Läser andra året på universitet och har just nu en fri termin där jag valfritt fått välja vad jag ska läsa. Har valt att enbart läsa kurser på distans för att slippa ta bilen 2,5 mil fram och tillbaka till universitetet varje dag vilket är mitt bidrag till att minska klimatpåverkan.
3. Sist men absolut inte minst har jag precis insett att man inte behöver köpa nya saker hela tiden. Man behöver inte materiella ting för att vara lycklig. Det finns ju så mycket fint som knappt blivit använt som slängs bort istället för att återanvändas. Handlar numer på secondhand där man kan hitta hur mycket fina saker som helst eller så byter jag saker med någon annan somhar något han/hon tröttnat på. Minskad konsumtion för alla skulle medföra minskad belastning på miljön."



Snart kommer det en ny tävling så håll utkik framöver!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0