Crocs

Ja, jag är en nörd. Jag erkänner; har snöat in helt på Crocs eller "Foppa-tofflor" som är det gängse namnet i Övik (a.k.a Foppaland). De är fula, det står jag för, men de är det absolut skönaste man kan gå i. Någonsin! Jag är plattfot och har speciella inlägg för att bygga upp fotvalvet men i Crocs behöver jag inte det.

P.g.a mina foglossningar har jag bott i fjolårets svarta Crocs och det sägs att en Crocs-sko håller ca. 9 månader vid frekvent användande. Förståeligt eftersom underverket är tillverkat i formgjuten plast och kostar ca. 25 SEK att tillverka. I alla fall så räddade dessa mig i Paris och de kommer garanterat att rädda mig i sommar och Italien. Vill egentligen inte fundera på vad plasten egentligen innehåller för miljögifter eller vilka etiska aspekter som ligger bakom tillverkningen för då skulle jag skämmas och gå i andra skor och ha ont. Känns som ett Moment 22 fyllt med pest eller kolera just nu.

Har i alla fall byggt upp en ny Crocs-garderob så att jag ska kunna ha dem vid alla tillfällen i sommar; promenader, vardag och till fint. Har fin-fin rabatt på en butik i stan så det är inte till ordinare (läs hutlöst) pris jag införskaffat dem.

Det blev ett par Cayman till längre promenader, ett par Mary Janes till fint och ett par Scutes till vardagsanvändning liksom. Tog svarta för jag är inget fan av grälliga färger på skor.

Kanske blev jag veckans syndare nu? Förlåt mig i så fall.


Kommentarer
Postat av: Desiree

Hej måste säga att din blog är fantastisk! den är genomtänk, organiserad, mycket intressant, och den har ett hjärta! (PS: tack för halsbandet! jag älskar det!)

2008-05-29 @ 22:18:31
URL: http://tromigellerej.webblogg.se/gladajag/
Postat av: Malin Harju

Desiree: Tack rara du! Och varsågod för halsbandet; kom nu bara ihåg då du ser det hur himla bra du är! Jag har i alla fall 10 punkter som bevisar det! ;)



Kramalin

2008-05-30 @ 06:32:22
Postat av: Nad

Moment 22 inträffar för oss alla skulle jag tro, pest eller kolera - jag har också foppa tofflor :) Dom är jättegröna och skööööna! Tar knappt aldrig av mig dom. Var ganksa emot dem tills förra sommaren då vi var i USA. Där var de billigare och det fanns ETT par i butiken med min färg och min storlek... :)

2008-06-26 @ 13:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0