I-landsproblem

Har en jättefin gammal gungstol i Johan's verkstad/ateljé som jag fyndat på loppis för en hundring för många år sedan. Skulle gärna vilja spraya den svart och högblank och klä om den i lite 50-tals inspirerat retrotyg (älskling, läs diskret tyg som du skulle gilla!) och ha i vardagsrummet så att jag och bebis kan sitta och gunga i den på nätterna då jag ammar.

Den stora frågan är dock vart den ska få plats, ty det är en ren omöjlighet i dagsläget. Vet också att älsklingen inte är sådär jättesugen på att fixa till den så han har gått med på att denna i svart trä med svart klädsel är fin, men faktum kvarstår; vart ska den stå?

Mamma, kan du kloka till det lite? Please?

Kommentarer
Postat av: Nad

Härligt med gungstol! Den kan säkert komma till användning!

Själv ammar jag liggandes i sängen på natten, med bebisen liggandes bredvid mig. Flyttar inte på honom ens! På så sätt vaknar vi inte till så mycket, bebisen vaknar inte alls, öppnar aldrig ögonen. Det är inte alla det funkar för men funkar det så är det ju smidigt!

2008-06-02 @ 20:34:20
Postat av: Malin Harju

Nad: Lät mysigt, men vi har bara en 1,30's säng och där sover redan Lots, jag och Johan så jag är rädd att bebis ska bli klämd i sådana fall. Den får komma och mysa på morgonen då alla är vakna och vet vad de gör.



Fick Johan att gå med på det så vi kommer att kunna sitta och gunga där på nätterna, jag och bebis!



:D

2008-06-03 @ 05:32:52
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0