OnsDagens tacksamhet; vårt kärleksbarn!

Kärlek. Lycka. Glädje. Förundran. Vördnad. Tacksamhet.

Ibland har man tur och saker går precis som man vill. Det har vi ofta jag och Johan, men vi tror inte så mycket att det beror på tur utan att det beror på att vi är vad vi tänker. Vi tänker posivit och sänder därigenom ut positiva energier till universum. Och det man sänder ut det mottar man. Dessutom gäller det att visualisera för sitt inre hur man tar emot det man önskar och ber om.

Johan och jag sände ut en önskan om att få bli föräldrar och genom vår kärleks starka kraft hörde universum vår bön fortare än vi vågat hoppas på. En djup önskan som för länge sedan slog rot i vårt inre växte sig starkade tills vi inte kunde stå emot den och sände ut signaler om att vi var redo att ta emot detta mirakel, allt detta vackra. Vi sänder ut den största tacksamheten av alla och avslöjar härmed att i månadsskiftet november-december - 08 kommer vi att få en bebis, en bebis vars mamma nu går in i vecka 13.
Vår fantastiska familj kommer att utökas ytterligare och Lotus kommer att bli "storebror". Just nu bor "Krypet" där inne och växer och trivs i storleken av en persika. Saftig, god och ekologiskt odlad såklart! ;) *fniss* 

Denna resa vi fått äran att uppleva har hittills varit fantastisk och vi är övertygade om att den bara kan bli bättre och ännu mer speciell. Vi kan inte med ord beskriva vår lycka! Samtidigt är det något väldigt privat och det är därför vi väntat med att dela med oss här för alla Er. Våra vänner och vår familj har vetat det länge då vi inte kunde hålla vår lycka hemlig. 
Vi vill klargöra att vi aldrig någonsin kommer att visa bilder på h*n här på Ekoblogg av respekt för att h*n inte själv kan fatta det beslutet. Den dag vårt/våra barn är stora nog att publicera egna saker på internet är det en annan sak.
Jag vet inte vad detta kommer att innebära för Ekoblogg; detta är fortfarande en ekoblogg med lagom portion privatliv. Jag har som mål att blanda in mer babyvård och bebiskläder då jag vet att många av mina fina läsare efterlyser ekologiska babyprodukter, såklart i stil med de värderingar vi och Ekoblogg står för, men för mycket fokus kommer inte att hamna på barnet, det är alldeles för privat och heligt för oss. Det hoppas vi att ni har förståelse för och respekterar?

Som ni säkert förstår är detta helt ofattbart och vi säger bara tack, tack, TACK! Nu har vi hunnit smälta det ett tag så den första pirrande "chocken" har lagt sig, men glädjen, längtan och förväntan växer sig bara starkare för varje dag.  
Dagens tacksamhet; såklart vårt lilla, underbara mirakel! ♥

Nu på morgonen åker vi två iväg till Paris på en romantisk bröllopsresa i efterhand i kärlekens tecken och återkommer på söndag! Bloggen återupptas efter semestern på måndag; välkomna åter då!

Ha det bäst, alla vackra varelser!
Lycka, hälsa och välgång till Er och till oss; Bon voyage! ♣

PS. Alla våra nära och kära; nu är det fritt fram att prata Krypet här på bloggen! DS.

Kommentarer
Postat av: underbaraclara

stort stort grattis! Nu blev jag glad :) ha en trevlig resa

2008-05-21 @ 13:50:18
Postat av: Erika

Åh, så underbart!

Jag är så glad för er skull.

Grattis, grattis,grattis!



Hoppas att ni har det härligt i Paris nu =)

2008-05-21 @ 18:52:20
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: isabelle

stort grattis, kommer nog bli en väldigt fin och harmonisk liten ekobäbis! trevlig resa :)

2008-05-22 @ 11:38:15
URL: http://isabelle.svartvit.com/blog
Postat av: Malin Harju

underbaraclara: Tack så mycket, vännen! Och tack för tipset om Eco Queen, vilken blaska! Me like alot!



Många kramar!



Erika: Tack, gumman! Du är söt du! :)



isabelle: Vad snäll du är, tack! Hoppas också på det! ;)



Malin

2008-05-26 @ 07:00:11
Postat av: Nad

Vad härligt att få släppa den härliga nyheten!

Grattis ännu igen! Krammm

2008-05-28 @ 21:06:43
Postat av: Malin Harju

Nad: Ja, det känns himla skönt att inte behöva hålla inne om det något mer. Man vill ju skrika ut sin lycka till precis alla! :)



Massa kramar!

2008-05-29 @ 05:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0