Idag

Om ett tag ska vi ta och bege oss upp till barnavdelningen för vägning av prinsen + en läkarundersökning. Igår innan vi åkte hem fick vi veta att allt som vanligt var bra. Under morgonkvisten då tog de ett blodstatus-prov på honom och det visade att han fortfarande har bra Hb-värde, blodplättarna var bra till antalet och det andra som kollades (minns inte allt) var också på topp! Vi hade en ny läkare då och hon var, precis som alla adra, hel förstummad över att Leon var så frisk! Härligt med ett välmående barn!

Jag ska försöka städa undan lite idag (+ sova mycket) för att känna att jag är hemma i mitt hem igen! Annars är det tänkt att jag ska gå runt och mysa och känna lugnet med mina gos-pojkar! Sköterskorna där uppe har allihopa sagt att de inte stött på så
lugna föräldrr som jag och Johan någon gång. Inte en enda gång har vi tappat fokus och det tyckte de var beundransvärt. Dessutom tyckte de att det var rörande att se hur samspelta jag och Johan var. Det var fint tycker jag! Vi är ju det, men det var roligt att se att andra också noterat det! 

Lill-familjen mot världen!

♣ 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad härligt att ni alla mår så bra!

2008-11-04 @ 09:38:31
Postat av: Nadia

Jaaaa det har jag sagt tidigare att det är häftigt att "se" hur fantastiskt ni fungerar ihop, och då har jag bara träffat er tillsammans en gång... Så häftigt att era vägar mötts! Inte undra på att Leon mår så bra när ni två är de exakta pusselbitarna liksom! :) Jag inspireras av er.

2008-11-04 @ 10:26:39
Postat av: Malin Harju

Ylva: Ja, visst är det! Leon har haft mössan på sig och han var ur-gullig i den! ;)



Nadia: Du är så snäll! Tack så mycket, vännen! :D

2008-11-04 @ 13:57:22
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0