Madrass gav present

I förrgår kom således madrassen i kokosfibrer, naturgummi och ekologisk ull och bomull tillsammans med alla eko-blöjor (som Leon dock inte kan ha ännu) från Ekogrossisten Edura. De var så rara och skickade med både en ekologisk tröja med fina isbjörnar på från Leela Cotton och ett hudvårdskit med babyprodukter från Druide.

 


Tack snälla ni!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Du måste skriva omdömme sedan, på hudvårdskittet!!!!

2008-11-06 @ 10:28:36
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: japps, det ska jag! :)

2008-11-06 @ 19:19:49
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

jag har också just beställt en sån madrass men tyckte att kokosgummit luktade väldigt starkt, upplevde du att er madrass luktade mkt?? Har ni annars varit nöjda med madrassen?

2010-03-31 @ 21:37:24
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Malle o Zassa o Rakel: Vi upplever inte att den luktar. Leon har ett "kisstoppskydd" direkt mot madrassen och sedan ett underlakan i ekologisk flanell på det. Vi är supernöjda med den, kommer att unna oss att köpa fler till de stora barnsängarna här hemma sedan också! :D

2010-04-01 @ 05:24:55
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Malle o Zassa o Rakel

Tack för svar :)) då kanske min näsa är för känslig ;) även om det skall vara eko så blir jag alltid lite orolig när ngt luktar starkt. Har du som är så insatt i ekoprodukter ngn aning om det är forskat på det här med naturgummi så att det verkligen är så ofarligt som det sägs i madrassannonsen? Själv vet jag inte riktigt vad naturgummi egentligen är men man hoppas ju att det ialafall är nyttigare än polyuretan ;)

Jag köpte till en bäddmadrass i eko-ull men den har inte kommit än...hoppas att det skall bli bra men det är skönt att kolla av med ngn som har en likadan, ingen jag känner har ens tänkt tanken på annat än Ikeas vanliga :))Skönt att ni är nöjda med er madrass.

2010-04-02 @ 23:45:15
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Malle o Zassa o Rakel: Jag vet inte så mycket mer än att det passerar genom hårt kontrollerande och oberoende kontrollorgan så jag tror vi kan lita på att det är bra.

Ha, ha, så är det för många i vår omgivning med! ;)

2010-04-05 @ 06:15:44
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0