OnsDagens tacksamhet

Jag är så otroligt tacksam över den underbara pappa som min kära man är! Aldrig har jag sett sådant tålamod eller så'n kärlek lysa ur Johan's ögon som då han är med Leon. Han byter blöjor, matar, leker och gosar. Jag vet att det "hör till" men han gör det med sådan värme och glädje att det är rörande!

Jag älskar er! ♥


Kommentarer
Postat av: Nadia

Härligt att han har det i sig så naturligt!

Pappan här har väldigt lätt till tårar så de första månaderna så kunde han knappt titta på sin klimp utan att tårarna strömmade upp.... vackert!





Till något helt annat. Min pappa försöker skapa opinion då det gäller SCANs eventuella beslut om att ta bort KRAVmärket på sina varor och enbart ha EUs miljömärkning. Detta kommer att innebära långt sämre förhållanden för djuren bla grisar som går inne på betonggolv året runt....... Jag vet att ni är vegetarianer och vi äter inte heller mycket kött, men jag tycker att det är öerhört viktigt att djurhållningen är så bra den kan vara så att det finns ett bra alternativ för dem som vill köpa och äta kött!

2008-11-19 @ 12:20:07
Postat av: silly

gulligt, använder du ekologiska blöjor också elr? de kasnke itne finns?

2008-11-19 @ 12:29:34
URL: http://sillyhilton.blogg.se/
Postat av: anna

Åh vad härligt, vad fint du skriver!



Jag gissar att man lär känna en ny dimension av varandra (och sig själv?) när man blir föräldrar. Att se kärleken till barnet i sin medförälders ögon måste vara bland det vackraste i världen, jag längtar tills jag själv får uppleva det :-)



Kram på er!

2008-11-19 @ 15:29:34
URL: http://aleryd.wordpress.com
Postat av: Anonym

Nadia: Så är det lite här också! :)



Vilket engagemang från din pappas sida, kan du inte berätta mer? Såklart engagerar vi oss trots vår vegetarianism! :)



Kram på er!



silly: Jo, vi har beställt och fått hem men de kan han inte ha förrän han väger 4 kg. så det är ett par veckor bort än. Just nu använder han blöjor för alldeles nyfödda och innan hade han för prematura barn.



anna: Tycker du? Tack! Ja, det ger förhållandet en helt ny aspekt, vänta du bara! ;)

Nu har ju inte ni långt kvar ju! :D



Kramar i massor!

2008-11-20 @ 10:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0