TisDagens tacksamhet

Jag är på otroligt många sätt tacksam över att mina fina svärföräldrar bor i samma hus som vi (vi har såklart olika lägenheter men i samma hus!) då de är ovärderliga för oss! Då vi var inne på förlossningen tog de hand om Lotus, min svärmor städade och tog hand om den disk vi hade. Tvättstugan hade rätt mycket tvätt som var borta då jag kom hem och sängen var uppdaterad med nya kuddar, täcken och en ny bäddmadrass. Det var så skönt att komma hem och att det var fräscht eftersom vi hipp som happ åkte ifrån allt och blev borta så länge.

I söndagskväll knackade det på fönstret och där stod svärmor iklädd en storbrättad hatt med en typ av saftblandare på huvudet! Guldkorn som förgyller vardagen!

Ni är fantastiska! ♥

Tack!


Kommentarer
Postat av: Malvalin

Åh, Malin vilken gåva att ha sådana släktingar. Det är inte alla som har det i form av svärföräldrar just... Jag har å andra sidan världens bästa och finaste Mamma! Det har säkert du med och nu är du ju en alldeles egen underbar mamma också - visst är det häftigt?

Kram!

2008-11-11 @ 10:19:16
URL: http://malvalin.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Malvalin: Ja, jag är jättetacksamma över dem! OCH min "egna familj" såklart också med finaste brodern med fästmö och underbara föräldrar med respektive!



Vad fint att du har en underbar mamma också, det gör mig glad! Dessutom verkar du vara en underbar mamma du med, vännen!



Kramalin

2008-11-12 @ 10:23:56
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0