Äntligen helg!

Efter skön massage igår, som lugnade både mig och bebis ännu mer, blev det mest mys. Vi åt gott, städade här hemma och såg "Idol" innan vi slocknade!

Idag väckte vi Johan's föräldrar med nybakta scones (de bor ju i samma hus som oss men i en annan lägenhet) och strax blir det Umeå-visit resten av dagen. Lotus får dock vara hemma med "farmor och farfar" eftersom han nyss varit lite krasslig.

Hur ser er lördag ut?


Kommentarer
Postat av: yoginimaria i oslo

Nybakta scones låter ljuvligt!

Min lördag kommer att bestå av att flyga och vänta på flygplatser. reser till Amsterdam i eftermiddag och sen vidare till Rom. Därifrån 2 timmar med minibuss till Stimigliano och torri in sabina -www.insabina.com

Där skall jag ha en studievecka med min yogalärarutbildning. Inga latmannsdagar. Det blir anatomiexamen och sanskrit prov samt hektiska teoridagar med filmning etc. Jag skall försöka lämna prestationerna hemma och glädjas åt resan. Det är dock ganska kyligt där - ligger inne i bergen. Men otroligt vackert. Var där i maj så det blomstrade i alla vrår.

Maten är ekologisk och vegetarisk och tro det eller ej i lite små portioner så här laddar jag med nötter och torkad frukt i påsar ;)

ha en vacker vecka med knodden i magen!

2008-10-04 @ 09:57:00
Postat av: Malin Harju

yoginimaria i oslo: Gud, så fantastiskt det låter! All lycka till under dina ýoga-vecka och njut ordentligt av det alltid lika vackra Italien!



Många eko-kramar!

2008-10-04 @ 17:57:31
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0