Update Lotus

Lotus mår lite bättre idag så dieten med kokt ris och kokt fisk har nog gjort sitt till. Han är fortfarande dock inte OK, speciellt inte då tarmen är tom, så idag ska Johan köpa Canicur på Apoteket så får vi hoppas att det hjälper. Tänker köra ett fastedygn idag då han får Canicur, fri tillgång till vatten och risavkok och imorgon till och med tisdag får han kokt ris och kokt fisk igen. Under helgen kommer han att få äta fler portioner för att sedan successivt gå ner till de två per dag han annars äter. På så vis borde magen vara OK då vi åker till fjällen på onsdag och då ska han kunna återgå till sin vanliga mat under två dygn. Man får introducera den successivt med riset och fisken för att vänja magen.

"Om hundens allmäntillstånd är opåverkat (d v s hunden är som vanligt bortsett från diarrén) kan Canicur ® användas som hjälp att normalisera tillståndet i tarmen. Det är ett receptfritt granulat, som används enligt bruksanvisning eller veterinärs ordination mot lindrig diarré." Saxat från Blåstjärnan.

Skönt att se är i alla fall att han är helt frisk i övrigt, precis lika pigg som vanligt då det vräker ner regn ute och man har chans att ligga på sängen hela dagen, och det känns så bra. Johan och han lekte som två tokar hela kvällen igår och han försöker fortfarande roffa åt sig mat eller hoppar som besatt på folk som kommer hit. :) Inga symptom från förr med andra ord! Idag ska vi hinna kramas en massa i regnet mellan alla bebis-relaterade saker som ska uträttas!

Skönt att du är på benen igen, gull-rumpan våran! ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0