Att känna jaget

Via Clara fick jag tips på detta personlighetstest som bygger på Myer-Briggs/Jung's typologi. Jag gjorde det och måste säga att det faktiskt stämde riktigt bra!

"Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

(Jag är både socialt kompetent och utåtriktad. Jag tar lätt upp plats i en folksamling men skäms inte över det. Jag lägger stor vikt och stort fokus vid känslor och försöker se allt ur ett mänskligt perspektiv. Jag vet att jag är empatisk för jag försöker lägga mer vikt vid den än att vara medlidande - genom förståelse, snarare än tycka-synd-om agerande, är det lättare att hjälpa andra. Att jag sätter andras väl före mitt eget stämmer så himla väl in, och det ser jag som en god egenskap som jag är stolt över att jag besitter!)

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker."

(Har ju jobb som förskollärare, har jobbat inom både butik- och HR-arbeten. Ska nu vara hemmafru i 1 år och 9 månader innan jag återgår till jobbet igen.)


Kommentarer
Postat av: Ylva

Hrmpf jag gjorde också testet men det stämde inte så bra tyckte jag. Eller så är jag tristare än jag tror. Det enda roliga yrket som jag blev rekommenderad var detektiv! Haha, det vore väl nåt? Fast jag tror inte marknaden för detektiver är så lukrativ här i Ö-vik...

2008-09-13 @ 18:19:24
Postat av: Malin Harju

Ylva: Ha, ha, du är verkligen inte trist! :) Jag tror att du skulle bli en ypperlig detektiv, dock kan jag hålla med om att Övik kanske inte är the place för det! ;)

2008-09-14 @ 08:21:08
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0