Chai-té som belöning för väl utför

MMS

Chai-té som belöning för väl utfört arbete är ljuvligt! Kroppen protesterar så nu är det vila som gäller resten av kvällen. Har sorterat kökslådor och städat skafferiet och nu hägrar mys i soffan! Fortsatt trevlig söndag!


Kommentarer
Postat av: Vi visar vägen

Hej! Jag heter Annie och jag och min klasskamrat kommer under hösten att driva en miljöblogg som projektarbete. Jag är jätteglad att det verkligen blir av eftersom jag brukar läsa din blogg och känner mer inspirerad över att göra något "eget". Det jag undrar över är hur du har fått din design på bloggen? Jag vet precis hur jag vill att våran ska se ut men har ingen kunskap om hur man ändrar i mallarna. Har du några tips om vart man kan vända sig?



Tack för en bra blogg!

Hälsningar

Annie

2008-09-21 @ 16:49:04
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Smarrigt värre :0)

Tycker nog babyn om ler :0)

Pssst lycka till i tävlingen

2008-09-21 @ 18:27:56
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Vi visar vägen: Vilket roligt arbete! Jag har fått hjälp av en kompis att fixa min, men det finns ju även bloggar som enbart postar tips på hur de ska se ut. Jag önskar jag kunde hjälpa till men jag är helt kass då det gäller detta!

Testa maila supporten på publishme eller vilken server ni nu ska ha och kolla vilka tips de kan ge. De har kanske någon guide eller så som man kan använda sig av! Det kanske också kan fungera att googla på på typ 'bloggdesign' eller så och se vad som dyker upp!



All lycka till er, och lämna adressen sen så att man får följa ert arbete! Och tack för att du gillar bloggen, det blir jag glad av att höra!



VintageRetroPrinsessa: Ja, det är så grymt gott! Tror också det är bra för bebisen! ;)



Jag håller tummar och tår! :D



Kramalin

2008-09-22 @ 06:08:38
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0