En glad observation

Har på senare tid noterat att allt fler bär omkring på tygkassar i samband med shopping-sammanhang. Gillar det ska ni veta! Reflekterade över det sist då jag var på Kvantum och såg färre plastkassar än vanligt och tänkte att nu är det på väg åt rätt håll.

Någon fler som reflekterat över detta?


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jajamen! Även här uppe i Umeå verkar allt fler ha fattat galoppen! Det värmer i mig att se att fler och fler använder tygkassar.



Vad spännande det är att följa din graviditet! Vilken fantastisk lycka det måste vara att få välkomna hem ett litet barn! Jag håller tummarna för dig och hela din lilla familj!

2008-09-16 @ 15:08:33
Postat av: Anna Kittybloggarn

Nja jag vet inte om det är något jag lagt märke till. Däremot har jag märkt att vi under denna sommar har varit flitiga med att använda tygkasse eller motsvarande. Vi har nämligen inte ett sånt stort berg av plastpåsar i skåp o lådor. Vi brukar använda platskassar som soppåsar.

2008-09-16 @ 17:24:08
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Anna Kittybloggarn

Hej. Detta kanske är gamla nyheter för dig men jag läste i tidningen från Studiefrämjandet att Lindex har ekounderkläder. Det har jag inte sett. Vad kan det tänkas vara?

2008-09-16 @ 19:04:40
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Lotta: Härligt att det märks på fler ställen!



Vad roligt, tack! Ja, det känns otroligt spännande att vi snart får hem vår lilla skatt! :)



Anna Kittybloggarn: Ok, det kan ju bero på ort och hur mycket de satsat på miljön också.

Vi har miljömärkta plastpåsar till det skräp som inte går att sortera och ska brännas så det var länge sen vi hade vanliga plastpåsar här hemma. Känns skönt tycker jag! :)



Jag vet att de har det, dock har jag inte provat dem. Under tros-kategorin finns tre par fina hipsters; http://www.lindex.com/se/Products/ProductCategoryStartPage.aspx?id=7850&subid=492834 Under BH-kategorin fanns inget.



Hoppas du blev hjälpt?

2008-09-17 @ 06:36:39
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0