Graviditeten hittills 2

Alldeles i början, då jag outade graviditeten här på bloggen, skrev jag detta. Tänkte jag skulle uppdatera lite nu så här med 2 ½ månad kvar!

Jag har haft förmånen att ha en relativt komplikationsfri graviditet hittills. Bortsett från illamående i början (känns som hundra år sedan nu!) och besvär med foglossningar från ca. vecka 12 har det inte varit några större besvär.

Rent mentalt älskar jag att vara gravid! Jag skulle verkligen kunna vara det jämt! Jag känner mig otroligt lugn och harmonisk och har totalt släppt min lite mer kontrollerade sida. Nu kan jag slappna av mer och lita till att saker och ting fungerar ändå! :)

Vi har det väldigt mysigt och Johan växer in i papparollen med stolthet! Han verkligen längtar och det är så härligt att få dela detta med någon som vill det lika innerligt som en själv! ♥ Vi sjunger ofta för bebisen och pratar en massa med magen. Massage av magen med lätta, mjuka rörelser (och gärna massagekakan efter i helgen) tillhör våra ritualer och tanken är att Johan ska kunna heala bebisen oftare än hittills. Det gäller bara att hitta tid till allt man vill, kanske får vi mer tid till det nu då jag kommer att vara hemma mer.

Vi har pratat mycket både kring hur vi vill gällande förlossningen men också om de tankar vihar om saker som gäller då bebisen redan kommit ut. Hur tänker vi kring vegetarisk mat, amningslängd, värderingar och uppfostran? Dessa är bara några av de saker vi ventilerat och pratat om. Det är så härligt att ha en partner som är synkad med det egna jaget!

Har ni några funderingar så fråga gärna, jag säger till om något känns för privat att svara på! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0