"I dina kläder"

Utifrån sett har Vicky Townsley allt. Hon bor i London, har bra ekonomi, är snygg, singel och arbetar på den supertrendiga tidningen Poise! Men hon skulle ge upp allt för en man, barn och hus på landet komplett med trägolv och perenner.
Amber Winslow, å andra sidan, har allt som Vicky vill ha. Visserligen på andra sidan Atlanten, men där finns hon med man, barn, hund, nanny och ett enormt hus. Hon tillbringar sina dagar med andra hemmafruar och de tävlar om vem som har de senaste märkeskläderna, dyraste vigselringarna och det häftigast inredda huset.
Men Amber är inte heller lycklig. Så när hon ser att Poise! söker en läsare som vill byta liv med en glamorös journalist under en månad, sätter hon sig ner för att skriva en ansökan.
Aldrig kunde hon tro att just hon skulle bli vald.

Även om boken låter väldigt förutsägbar så bjuder den på några oväntade vändningar. Den var en perfekt motvikt till all faktalitteratur som mals nu om bebis-födande, amning och föräldraskildringar. En typisk chick-litt men ändå då de är som bäst. Jag tycker Jane Green lyckas få till det rätt bra!

♣♣♣/5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0