Idag

Vaknade med ännu mer halsont idag. Typiskt! Blir till att sitta uppkrupen i fönstret och dricka litervis med chai-té ur gjutjärnskannan (perfekt för att höja järnvärdet, jag som verkligen behöver det!) från Grön Gåva, chai-latte's, äta eko-äpplen och läsa, läsa, läsa! Har ju som sagt en bunt tidningar jag ska läsa, skrifter om vaccin och effekter/biverkningar på barn från antroposoferna i Järna, en hög olästa pocketböcker och som vanligt "The Secret". Dessutom kom nya Hälsa igår + att jag väntar på att få hem ett nummer av KRAV's nya magasin Reko som de skulle skicka.

Ska hoppa in i eko-leggings, tjocksockar och en Second Hand-tjocktröja size stoor och kramas med vovven. Hade velat ska gå på Tjejkväll på stan ikväll men har inte bestämt något med någon med S och vet dessutom inte hur halsen känns då. Blir nog till att vara hemma så att Johan som jobbat hela dagen får gosa med bebis-magen!  Kommer hem lagom till "Idol" så får Johan ♥ mysa med oss då! :)

Ska hinna med en mjuk pepparkaka på eftermiddagen också tänkte jag! Pappa och A är nyss hemkomna från Grekland så de ska komma hit på lördag och hälsa på och då vill jag kunna bjuda på något. Eh, men dock inte mjuk pepparkaka eftersom pappa är allergisk mot lingon. Får bli chai-té och KRAV-glass som finns i frysen redan!


Chai-té som belöning för väl utfört arbete är ljuvligt! Kroppen protesterar så nu är det vila som gäller resten av kvällen. Har sorterat kökslådor och städat skafferiet och nu hägrar mys i soffan! Fortsatt trevlig söndag!


Kommentarer
Postat av: Erika

Mycket folk var det på tjejkvällen, jättekul att gå på den. Tänkte först inte gå jag heller men sedan ändrade jag mig.

Hittade du något skojsigt ikväll då?



Kramen!

2008-09-25 @ 21:53:41
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Erika: Ja, jag hittade två kokböcker...eller en kokbok; Leila's "A piece of cake" och en fortsättningsbok på en bok om chokladpassion jag har. Det finns både fakta och recept i den!



Du då?



Kramalin

2008-09-26 @ 07:15:31
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag hittade några saker ja,visar upp dem lite eftersom. Jag kikade aldrig på böckerna men det ska jag göra imorgon då vi ska in till stan och vandra runt en sväng Matsen och jag. =)



Kramen!

2008-09-26 @ 18:10:49
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Erika: Spännande! Du måste kolla, även om det inte var en så stor rea så hittade jag en del godingar!

2008-09-27 @ 08:39:57
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Erika

Hoppas de blir bättre i halsen! :)

2008-09-27 @ 08:42:45
URL: http://otteer.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Erika: Tack, det hoppas jag med! :)

2008-09-27 @ 09:20:30
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0