Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Längtansfylld inför denna dag!
Gjort: Ätit gott eko-bröd till frukost med en supergod smoothie, fixat till mig, myst och busat med Leon och Lotus och gjort lite pappersjobb här hemma.
Gör: Läser bloggar, bloggar, svarar på kommentarer och bloggmail.
Planer: Idag har jag min mys-med-Malin-dag så Johan ska få mysa med Leon större delen av dagen! Ikväll blir det "Berg flyttar in" och fortsatt mys i soffan med männen i mitt liv!
Bästa: Dagens innehåll!
Leon : Igår var han små-sur mer eller mindre hela dagen. Grinig och trött fast han hade svårt att komma till ro. Visste att det berodde på att han inte "poopat" sen i måndags så jag masserade magen, tryckte med benen och försökte alla mina husmorstricks som hittills fungerat. Till slut satte jag honom i babysittern för det brukar fungera och det gjorde det även denna gång. Medan jag handlade. Yes! En bajsblöja jag slapp byta! ;) Sen var Leon samma gamla vanliga gla'skit igen!
Väder: Trist ute idag med!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Härligt när bajset kommer ut! Vi började sätta Toste på pottannär han var sex veckor då han hade svårt att bajsa och det fungerade! Han var som en klocka ett bra tag, varje morgon kl halv sex vaknade han missnljd, Magnus klev upp och satte honom på pottan, ut kom bajset! :)

Så idag när han börjar krysta, inte lika förutbestämd fast det är oftast på morgonen efter amningen, så är det till att vara snabb, på pottan å voila! Kanske prova med Leon?

2009-04-03 @ 10:33:16
Postat av: Malin Harju

Nadia: Ja kanske det? :) Vill att han ska sluta med Niferexen då det är det som ställer till det!

2009-04-03 @ 12:33:07
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0