Feta- och spenatcannelloni från mi
Feta- och spenatcannelloni från middagen igår fick bli dagens lunch! Blanda frusen spenat med salt *, peppar *, 2 pressade vitlöksklyftor * och 150 gr. smulad Feta *. Gör en ostsås genom att smälta 50 gr. smör * i en tjockbottnad kastrull. Vispa ner 2 rågade msk. siktat dinkel och späd med 4 dl. havremjölk *. Salta * och vitpeppra * efter eget tycke och smak. Tillsätt en äggula * och rör ner 300 gr. riven ost *. Fördela lite ostsås i botten på en ugnsform och fördela fyllningen på 12 färska lasagneplattor. Rulla ihop rullarna och lägg med skarven nedåt i formen. Häll över resten av såsen och strö över 100 gr. riven ost. Gratinera i ugnen ca. 25 min. i 225 gr. Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök. Smaklig måltid!
mums! ska göra någon dag :D och vad söt lotus var i inlägget under :).
Hej! Jag hittade hit när jag googlade på prematurbilder. Jag har en dotter, Ida, som idag är 14 månader (11 mån korr) som föddes i v. 27 + 5.
Alltid roligt att hitta de som delar en både fantastisk och jobbig resa.
Mvh
Ingela
lisa: Ja, visst var han? Gull-klimpen!
Ingela: Ja, det är det verkligen! Även om jag antar att er resa blev jobbigare än vår eftersom Ida kom så pass mycket tidigare än Leon.
Lycka till!
Kramalin