En god eko-jul tillönskas våra läsare!

Vet ni? Nu tänker jag ta jullov från PC'n tills nästa måndag, den 28e december. Av erfarenhet från ifjol så minskade aktiviteten rejält på allass bloggar dessa dagar så då kan man unna sig lite ledigt "med gott samvete".
Johan är ledig imorgon och framledes och imorgon börjar julmyset här hemma! Vi ska baka havrekex (recept finns under Recept-kategorin) i galna mängder då det är en av de få saker som verkligen här julen till för oss veggosar! Leon är lika förtrjust i dem (tack för provsmakningen, mamma!) så det bådar ju gott! ;)

Julafton tillbringas här på Lyckobacken med det gäng nära & kära som valt att haka på! Middagen blir inte någon traditionell julmiddag utan en julinspirerad tre-rätters middag bara vi i lill-familjen (som växer sig större & större). Juldagen kommer vi också att vara hemma själva och mysa & busa, medan annandagen och söndagen bjuder på släktmiddagar och trevligheter med nära & kära.

Självfallet kommer julen att gå i ekologins- och hållbarhetens tecken och vi hoppas på lite blidare temperaturer (eftersom snön kommer att få vara kvar + få sällskap av mer!) så att man kan vara ute i snön och få frisk luft och kanske ladda lite D-vitamin i dagsljuset?

Vi ser otroligt mycket fram emot denna första jul på Lyckobacken som på ett vis känns som den första "riktiga". I år har vi eget, stort hus där man kan frossa i julstämning, Leon är så stor att han är medvetn om vad som händer och dessutom gläds åt det, och familjen har utökats med ett till litet mys-monster som vi kan krama ihjäl!



Med detta önskar vi er en alldeles fantastisk jul som vi hoppas kommer att ge er verktyg att ladda batterierna och frikoppla er från alla måsten & krav (dock inte KRAV ni vet?) ;)
Som vanligt MMSas vi för de som fortfarande kommer att gå in och läsa om livet på Lyckobacken - trots julhögtid.

Många eko-kramar Malin, Johan, Leon, Lotus & Tofu ♣

 


Kommentarer
Postat av: anja

go jul! :)

2009-12-22 @ 10:17:10
Postat av: Lisa

Låter fint. GOD JUL FINA DU!

2009-12-22 @ 13:06:41
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Sara

GOD JUL! :D

2009-12-22 @ 23:02:56
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

God Jul och Gott Nytt År till er med! :)

2009-12-23 @ 21:52:50
URL: http://enbattrevarld.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0