Nu kan Leon ha de ekologiska blöjo

MMS

Nu kan Leon ha de ekologiska blöjor vi köpt! Härligt! Det känns så skönt att veta att de är snälla mot hans mjuka, goa hud och snällare mot miljön än vanliga. (Dock inte lika snälla som tygblöjor men ändå...) De håller iallafall tätt jättebra och vi tycker nästan de har bättre uppsugningsförmåga än vanliga, han är inte lika fuktig på huden nu som tidigare!


Kommentarer
Postat av: Annie

Gud så bra att det finns! Skönt att ha om man verkligen inte orkar mecka med tygblöja. Jag förstår att det kan bli slitigt!

2009-01-02 @ 21:30:54
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag kan verkligen förstå att man inte orkar tygblöja, och det här är ju ändå ett bra alternativ till vanliga blöjor!

2009-01-02 @ 22:02:19
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Loa

Ekologiska blöjor är ju ett toppenalternativ! Och jag som ställt massor med frågor till dig om tygblöjor...var bara helt säker på att du (som är ekogurun!) använde tygblöjor! Jag har ju som sagt tyvärr inte riktigt förmått använda tygblöjor till mina två barn...men till trean blir det ekologiska tygblöjor. Ser det som ett projekt och tycker det ska bli jättespännande att prova mig fram i blöjdjungeln.

2009-01-03 @ 00:41:35
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Annie: Ja, det är toppen att någon gjort det! Nu kan man liksom "miljö-synda" med lite bättre samvete i alla fall!



Loa: Nix serru, eko-gurun är bekväm! ;) Nej men skämt åsido, det ska ju kännas bra för båda som ska hålla på med tygblöjorna om man nu ska använda dem, och gör det inte det så får man se sig om efter ett annat alternativ. Vi har beställt dessa från Italien så de kom först med långtradare till Tyskland där de fick dela last med en handgjord eko-madrass vi beställt sedan över till Borlänge och upp till Övik. Det tog många veckor innan leveransen kom för vi ville inte slita på miljön genom att frakta enkom för oss så vi inväntade andra leveranser som skulle till samma ställen. Rätt snällt mot miljön.



Lisa som läser mig blogg och som själv har en blogg (hon som vann dina underkläder du lottade ut. Eh, eller inte dina såklart, men de från Ecoloco) är i det närmsta expert på det så ta gärna hjälp av henne!

2009-01-03 @ 10:04:45
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gu vad kul att ni äntligen få använda blöjorna nu. Härligt för Leons lilla rumpa. Å tack för att du utnämner mig till expert :-D Men jag erkänner att jag tycker verkligen att det är superkul med tygisar! Så om det är någon som undrar får de gärna fråga. Vi har ju i princip nästan bara använt tygblöjor på Folke.

2009-01-03 @ 12:11:08
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: Ja, det känns toppenskönt! :)

2009-01-04 @ 10:24:02
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0