Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Kärleksfull och älskad.
Gjort: Busat med de tre männen i mitt liv och blivit bjuden på lyx-frukost av maken! Nybakta, rykande varma dinkelscones med fem olika sorters marmelad och smör och ost, rött té med havtorn och hemmapressad ananas-apelsinjuice av en halva av gårdagens Fair Trade-ananas och ekologiska apelsiner. Mmm!
Gör: Bloggar och smider planer med maken!
Planer: En promenad innan lunch och då vi kommer in från den ska Leon få äta lite potatis. I eftermiddag vankas badning och kvällen kommer att bjuda på "Andra chansen" där jag hoppas på Star Pilots och Caroline af Ugglas. Johan hoppas inte på dem så vi skulle nog ha behövt sitta i olika rum! ;)
Bästa: LIVET!
I behov av förändring: Min onda nacke...
Leon : Sov bättre inatt (herregud, han sover ju egentligen bra annars också!) utan drömmar och med mindre magont på morgonkvisten. Man märker verkligen hur mycket som händer med honom nu och att han bearbetar alla intryck under sömnen. Dessutom är han inne i någon sorts tillväxtfas för han äter mycket mer varje gång han äter så jag tror att det också gör honom lite "otröjen" (Norrländska för olustig, illa till mods). Nu har han i alla fall somnat efter över en timmes träning i gymmet, lek och bus och total-charmning av mamma och pappa.
Väder: Det ser ut att bli en fin dag idag.


Kommentarer
Postat av: Erika - Morgondimma

Jag hoppas på lili&sussie, men jag ska inte se på festivalen. Vi kikar nog på film istället =)

2009-03-07 @ 19:27:05
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Erika: Jag är så glad eftersom Caroline gick vidare!!!



Tjoho!



Vad blev det för film?



Kramalin

2009-03-08 @ 08:20:28
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0