Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Trött och lite som en urlakad sill.
Gjort: Ammat, duschat och legat och myst med Leon på täcket på golvet. Vi har musicerat med maraccas, läst bäcker och sjungit. Hur ska jag någonsin kunna börja jobba och avstå från detta? Hann även trycka ner lite eko-frulle och vattna svärmors blommor.
Gör: Bloggar och betalar lite husräkningar.
Planer: Absolut ingenting. Kanske gå ner på Clas Olsson och köpa brandvarnare samt en till telefon. (Vi har ingen bärbar pga. all strålning i dem och vi klarar oss inte med bara 1 fast telefon nu.)
Bästa: Kanske att denna dag är så oplanerad. Känns rätt skönt!
Leon : Igår fick han för första gången amma för natten och krypa in i pyjamasen borta. Han somnade utan problem och sov hela vägen hem och flyttades villigt över till sin säng. Han låg vaken i kanske två minuter och kollade så att han fick med sig Snutten samt att Kotten och Fredriksson var på plats, sedan knoppade han in. Prinsen! ♣
Väder: Grått, trist och mulet! Jippie, precis ett sådan skönt mys-väder som jag vill ha idag!


Kommentarer
Postat av: Terese Björk

Jag och Oscar har precis sagt upp vår hem telefon och har två prima telefoner (en bärbar och en stationär) som ni kan få i inflyttningspresent. Om ni vill såklart!



//Tess

2009-05-19 @ 10:01:18
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Terese Björk: Åh så rara ni är! Men nu hann jag köpa en kobra-kopia och sedan fick vi en av släktingar så nu har vi telefoner till de jack/uttag som finns. Men ni är bra goa som tänkte på oss! :D



Kram på er!

2009-05-20 @ 07:21:06
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0