Den "nya" bilen

Vi har nu blivit med en till bil, och på måndag äntrar den den Harjuska gårdsplanen. Jag fet-kvalificerar med andra ord in till den egna tävlingen. :(

Ja, det suger fett med anti-miljö, jag vet, och vi har verkligen våndats in i det sista innan vi var tvungna att göra det för att kunna bo där vi är på väg att flytta till. Varken jag eller Johan mår bra av att bo i stan och ville ut på landet och för att få må bra och för att vi ska kunna bo där måste vi ha två bilar så som vårt liv ser ut nu. Jag hoppas att det kommer en dag då vi klarar oss med en för då säljer vi andra-bilen fortare än kvickt!

Det jag försöker uppmuntra mig lite med är två saker;

1) Den är begagnad.

2) Det är en flexi-fuel. (Fast om det nu är så bra med etanol tvistar ju de lärde. Dock "ska" man inte yppa denna tvivleaktighet som boende i Bio Fuel-region, men det struntar jag i.)

Nu är det fritt fram att låta kommentarerna hagla och att skjuta eko-bloggerskan! :S


Kommentarer
Postat av: Nadia

Apropå begagnat:

så fyndade jag som sagt rejält på Klädbytardagarna som gick av stapeln för första gången i Övik igår!



På museumet i Övik mellan 12-20.00 kunde man lämna in kläder och acessoarer som man tröttnat på, i utbyte fick man biljetter, en biljett per del, och för dem kunde man plocka ut ett plagg per biljett!

Jag lämnade 15 plagg och gick hem med 14 plagg - gjorde världens fynd!!! Är såååååå nöjd över kapen jag gjorde! Min garderob fick sig verkligen ett lyft, i princip gratis då kläderna jag lämnade in inte hade något värde för mig då jag aldrig använde dem!

Bonus var tillfredsställelsen av att se andra människor plocka på sig MINA kläder och finna värde i dem! Underbart! Superbra idé!

Förhoppningsvis så sker detta igen, om ett år, men jag hoppas på tidigare, för jag har fler plagg jag kan tänka mig att byta bort!

2009-05-07 @ 18:10:29
Postat av: Henrik/enbättrevärld.nu

Hej! Väldigt bra blogg med massa intressanta tips! Kommer lägga till den bland mina blogglänkar lite senare. Du får gärna länka till min sida enbättrevärld.nu / http://enbattrevarld.nu om du vill! Innehåller bl a blogg och länkarkiv.



Ang bil, läs mitt senaste blogginlägg om bilen som drivs av choklad ;) I mitt fall sådan bil sådan ägare hehe... Finns en bil som går på luft med, får se när den kommer ut på marknaden.



MVH Henrik

2009-05-07 @ 23:24:10
URL: http://enbattrevarld.nu
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Nadia: LÅter ju toppen med en massa fynd! :) Bra initiativ det där!



Henrik / en bättre värld: Tack för både matnyttiga tips och fina rader!



Må så gott!



Malin

2009-05-08 @ 08:01:21
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0