Recensioner!

Apropå prematurkläder och små barn så har Leon ännu inte vuxit i sina fina Bellio-tofflor som vi i bloggpanelen ska recensera för Ecoloco's och Loa's räkning. Men lagom till sommaren kommer han att ha gjort det, så det är egentligen ingen nackdel. Dock blir detta lite inaktuellt! :)



Fina röda bodyn från Nanoou växte han ur för ett tag sedan och jag kan inte göra annat än berömma den, för oj så den stod pall alla tvättnöts-tvättar då kräks och diverse andra saker skulle bort! Nu ligger den tvättad och ihopvikt i väntan på ett syskon så småningom!

 

Herregud så liten Leon har varit, jag blir alldeles tårögd av att titta på dessa bilder!

Näst ut på listan var att vi som hade blöjbarn skulle få testa innovativa bodyn CheckMe från CheckMe by Jezz och Leon fick den färgkombination ni ser nedan. 



Leon har använt denna vid ett flertal tillfällen redan och vi är suernöjda och tack vare den smarta växa-i-funktionen tror jag den kommer att passa även mot slutet av sommaren! Kolla in andra färger här!

 


Nästa plagg på listan, Velour baby jacket från Serendipity har använts som jacka flitigt nu i vår. Mjuk och skön och lätt att ta på tack vare de stora knapparna!

None

Passar somrigt på de gamla påslakanen med smultron på! :)

De jersey-leggings som kom från Nanoou för ett tag sedan passar nu så jag tänkte att han skulle få inviga dem under kommande helg. Visst är de tjusiga?



Man skulle vilja ha de flesta av de fina eko-plaggen som finns till barn till sig själv! De är ju så färgglada och härliga!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag håller på och gör sulor i vegetbiliskgarvat lammskinn till tofflora till i höst. Du kanske kan testa och recensera dem när tofflorna blir lagom!

2009-05-19 @ 09:27:14
URL: http://www.bellio.se/blog
Postat av: Johanna

Förresten, jag skickar upp ett par nu så får blir de kanske lagom!



2009-05-19 @ 10:21:08
URL: http://www.bellio.se/blog
Postat av: Loa

Härligt att det finns lite små tankar på småsyskon :-) I nya huset kommer ni ju kunna skaffa ett helt fotbollslag. Barn är livet!



Stor kram till dig och tack för att du, Leon och Johan engagerar er i Ecolocos bloggpanel!

2009-05-19 @ 11:33:52
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Johanna: Men så spännande, tack snälla! Intressant att få testa! :)



Loa: Klart man vill ha fler godbitar! :D Precis, har vi kunnat föröka oss på 37 kvm så borde vi kunna lyckas med det på 300! ;)



Tack själva för att ni låter oss vara med, vi tycker det är alldeles förträffligt toppen!



Massa tack och massa kram!

2009-05-20 @ 07:26:08
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0