Jag vet vad jag garanterat kommer

0ab9d1ffeb33c36a1cd88b47ef1638f6.png

Jag vet vad jag garanterat kommer att hålla mig sysselsatt med i helgen! ;) Har läst ca. 1/4 del och hittills är den bäst av Dan Browns böcker (har ju alltid haft Änglar & demoner som favorit) och jag hoppas det fortsätter så! Boken behandlar noetik, som man närmast och enklast skulle kunna beskriva som läran om lagen om attraktion. Fantastiskt intressant att läsa om det ur ett vetenskapligt perspektiv och inte bara ur ett esoteriskt. :-D Ordet noetik kommer från den klassiska grekiskans nous som enligt författaren kan översättas med 'inre kunskap' eller 'intuitivt medvetande'. Har någon av er läsare läst Dan Browns böcker? I så fall, vad tyckte ni?


Kommentarer
Postat av: Annica

Har inte hunnit sluka den där ännu, först en massa kurslitteratur som står på kö =) Men annars har jag också haft Änglar och Demoner som favorit. Alla är ju bra men den var snäppet vassare så det kanske blir att man önskar sig Den förlorade symbolen då i julklapp =)

2009-11-07 @ 10:15:49
URL: http://smaldesign.webs.com
Postat av: Ika

Jag har läst Da Vinci-koden och Änglar och Demoner, i nämnd ordning. Da Vinci-koden tyckte jag fungerade som snabbläst spänningsunderhållning även om jag hade svårt för Browns sätt att handskas med egna påfund som om de vore vedertagna sanningar. Änglar och demoner gjorde mig bara irriterad, och efter att jag läst den konstaterade jag att jag är färdig med Dan Brown.

2009-11-07 @ 11:39:37
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: JohannaW

Åh vad kul att höra! Jag beställde nämligen denna boken igår och då kan jag se extra mycket fram emot den om den är så bra! Finns inte mycket som är bättre än att sitta o mysa med en riktigt bra bok. =) Lyssnade på Änglar o Demoner i ljudbok och läste Da Vinci koden, även om jag föredrar att själv läsa uppskattade jag änglar och demoner mycket mer.

2009-11-07 @ 17:36:26
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Annica: Det tycker jag du ska göra! :)



Ika: Hur vet du att "hans påfund" inte är vedertagna sanningar? ;) Gillade du inte de andra kommer du inte att gilla denna heller. :)



JohannaW: Men så roligt! Är säker på att du kommer att stor-gilla den!

2009-11-08 @ 16:47:02
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0