MånDagens tacksamhet

Älskade Johan ♥ har städat & fejat i vårt förråd på bottenvåningen hela helgen så att det ska bli bra ordning och utrymme där inne. Just nu står en kubik färdigkluven ved och torkar till lite samtidigt som han bar in hela kubik-pallen med pellets så att den ska finnas lättillgänglig! Han satte upp hyllor och bar & kånkade så att golvyta ska frigöras och snickeri-del ska kunna ställas i ordning. Toppen!

Du är alldeles oumbärlig för oss!


Kommentarer
Postat av: Niklas

Jag gillar inte att vara negativ, men jag tror inte att man får ha sitt pelletslager i direkt anslutning till pelletspannan. Det innebär extrem brandrisk om något händer.



Kolla upp det är ni snälla.

2009-11-09 @ 10:41:13
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Niklas: Det tror inte jag heller att man får. Hur kan du tolka det som om vi har pelletsen i direkt anslutning? Man brukar väl ha en pelletspanna i ett pannrum och inte i ett förråd? Vi har dock ingen pelletspanna utan en pelletskamin och den är på övervåningen och pelletsen står på nedervåningen ute i förrådet utan brandfarliga ting i närheten. Så de är inte direkt anslutning till varandra och utgör därigenom ingen brandrisk/brandfara, men tack ändå för din omtanke! :)



/ Malin

2009-11-10 @ 07:24:41
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0