Norrbaggen

Leon behövde ett par handskar inför vintern, förutom de ullvantar han fått sedan tidigare. Hos Lisa fick jag tips om Norrbaggen som säljer kläder i corduraförstärkt supplex, ett material som är Öko-Tex certifierat, efter att hon handlat bl.a just handskar därifrån. Cordura inne i handen på handsken ger ett bra grepp som gör det lätt för fumliga barnhänder att få tag i favoritsakerna. Den långa dragkedjan gör dessutom att handsken var lätt att få på!

Handskarna till Leon är 100 % vatten- och vindtäta och har ett mjukt och skönt ullfoder. De kommer att bli toppen senare i vinter då det finns en massa snö att krama med små-händerna! Vi tog storlek 0 - 1 år åt Leon eftersom han har så små händer och de kommer att passa perfekt då de ännu var lite stora. *lill-söten*

 Bild lånad härifrån.

Vi valde färgen trollblå för att det skulle matcha bra till den blå Katvig-overallen han ska ha i vinter som vi köpt sedan tidigare på Ecoloco av Loa.

katvig barnkläder Bild lånad härifrån.

 


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vad bra med en blogg om ekologiskt tänkande. Vet du om det finns några liknande vantar (vind- och vattentäta i bra material) till vuxna? Och vet du något mer om varma ullkläder för vuxna?

Hittade hit genom Underbaraclaras blogg

2009-11-03 @ 14:12:55
URL: http://krika.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ser med spänning fram emot lite kallare väder så vi får testat våra Troll kläder till Folke. Förra vintern var han alltid kall om händerna och fötternai sina polarn kläder. Nu blir det ju ull för hela slanten och eko-Kavat skor med extra ullsula!

2009-11-03 @ 20:22:34
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Kristin: Jag har inte stött på vuxen-vantar ännu, men ullkläder finns på bl.a Näva Ekotextil (www.ekotextil.se) eller hos Magasin du Nord (www.magasindunord.se)



Kul att du hittade hit, välkommen! :)



Lisa: Ja, jag vet genom jobbet att PO.P inte alls passar vissa barn. :(



Leon har också fått ett par Kavat-kängor som jag är övertygad kommer att värma honom galant!

2009-11-04 @ 06:07:04
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0