Äntligen!

Jag har väntat, längtat och sökt efter ett forum där vi som valt bort vaccin ska kunna ventilera våra åsikter med varandra, men även kunna bemöta och ta emot konstruktiv kritik från de som väljer att vaccinera. Nu finns det ett!
Så här kan man läsa på forumet;

"Detta forum har fötts ur en stor längtan till, och saknad av, att kunna diskutera en för mig väldigt viktig fråga när det gäller mina barn:

Vaccinera eller inte vaccinera?

Det finns också en önskan hos mig att kunna samla information gällande vaccineringens negativa och positiva sidor.

Vilket val är säkrast och minst skadligt för mitt barn?

Om man inte vaccinerar, hur kan man uppnå immunitet?

När jag väntade mitt första barn kom tankarna om detta till mig och jag sökte information för att få en mångsidig och kritisk bild till mig så att jag lätt skulle kunna fatta mitt beslut.

Vad jag fann var ganska mycket information faktiskt, men den opartiska informationen, fann jag verkligen den?

Lika viktigt som det känns med opartisk information från dem som bara ser till mitt barns allra bästa, lika viktigt känns det med ett forum där föräldrar som ifrågasätter vaccinet eller vaccinationsprogrammet på BVC, kan få en plats där vi kan mötas och diskutera."

Jag stötte på Naturligt immun-bloggen för ett par dagar sedan och tror att det där kan bli något riktigt, riktigt bra! Första diskussionen är kring svininfluensan. Går gärna in och kommentera här! 
Jag har även lagt till denna som länk, dock under övrigt istället för bloggar eftersom detta mer verkar ska fungera som diskussionsforum. 

Dagens tips! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0