Dagens middag står redan förberedd
Gårdagens middag blev quornfiléer med majstäcke och till det kokt potatis och myntig sallad! (Ni ser väl till att koka den ekologiska potatisen med skalet på och skalar den innan ni ska äta den? Många av potatisens näringsämnen finns ju i skalet och eftersom de ekologiska är obesprutade går det alldeles utmärkt att koka de med skaket på.) Hursomhaver, smörj en ugnsform med lite smör *. Lägg i 6 st. quornfiléer och krydda dem med tacokrydda * på båda sidor. Mixa 3 dl. majs * med 1 påse riven Västerbottensost, 1 ägg *, salt *, peppar * och Tabasco. Bred smeten över filéerna och gratinera i mitten av ugnen ca. 20 min. i 225 grader. Mums!
jag förstår inte stjärnorna i inlägget :P ekologiska produkter?
teck: Ja, precis så. Som man kan läsa i min byline-text så markeras de ekologiska produkterna i vårt kök med *. :)