Runt min hals bär jag just nu en ä

0-7029cca71224e9f3cdba3df33c0536df.png

Runt min hals bär jag just nu en änglaklocka. Inhandlad vid 14 års ålder för att dess plingande ljud skulle locka till sig skyddsänglar. Då jag blev gravid med Leon fick jag ytterligare en av fina M och båda bar jag i en rem i höjd med bebismagen för att dess plingande ljud skulle göra bebisen lugn. Nu, då det inte finns någon bebis i magen, bär jag den för att dess plingande ljud gör mig lugn och harmonisk! Och Leon älskar den - förmodligen är ljudet bekant sedan tiden i magen! Dessutom matchar kulan mina piercingar rätt bra! :)


Kommentarer
Postat av: lisa

Fint halsband! :)

2009-10-02 @ 12:02:28
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Carolina Johansson

Min helg går någorlunda i eko-tecken. Ska på Barnbytes-merknad, och nej man får inte panta in sin 3-åring mot en ny bebis. Men man samlar ihop det man vill bli av med och lämnar in för försäljning, dagen efter slås dörrarna upp och folk strömmar till och handlar allt de behöver, för en mycket billig penning. Recykling som bara den. Inget slängt, inget nytt och alla nöjda och glada! Sedan kan man ju rent av få sig en liten hacka själv också om ens varor blivit sålda! Synd att det bara är två gånger om året!1 (vår och höst)! Sedan ska vi ha mina finaste förebilder, faddrarna, på middag imorn, Lite ångest inför det, de är vegetarianer och det är inte man som jag brukar laga... men klart att det fixar sig med!

Trevlig helg! mvh Carolina

2009-10-03 @ 14:22:21
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

lisa: Tackar!



Carolina Johansson: Vad härligt det är med sådana bytesmarknader. Vi har en som heter Recycling Mums här i Övik och det är ju toppen!



Vad bjöds faddrarna på?



Kramalin

2009-10-05 @ 06:36:14
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0