Tiden är kommen

...att säga trevlig helg! För vår del innebär det mys ikväll medan Johan är på jobb-kickoff hela dagen + större delen av kvällen/natten imorgon. Jag får besök av kusin Re vars familj skulle befinna sig i byn ett par timmar - toppen, då får jag härligt sällskap!

Jag har tänkt göra mer mat till Leon och stoppa i frysen så idag, imorgon och på söndag ska jag göra två rätter vardera dag men i flertalet portioner. Perfekt att ta fram ur frysen! Jag har som intention att även ta hand om mig själv lite; måla naglarna med eko-nagellacket och yoga lite.
Kanelbullar ska ju bakas då det är Kanelbullens dag på söndag och det är även dagen då vi ska ner till grannarna, tillika de vi köpte huset av, och fika lite. Hoppas även på att få kunna kramas lite bara vi i familjen på söndag! 

Hur ser er helg ut? :)

Som vanligt MMSas vi regelbundet och ses igen gör vi på måndag! Ha en toppenhelg!

PS. Glöm inte bort att tävla om eko-överraskningen! Klicka här!!!

Kramalin

 


Kommentarer
Postat av: Erika

Det är djurens dag också på samma dag den 4e. De små liven har som kommit i skymundan till förmån för kanelbullar. Lite trist.



Men jag och ninja ska mysa och äta mammas kanelbullar. Katterna gillar ju tyvärr inte bullar men de kan få lite ost istället =)

2009-10-02 @ 20:54:11
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Erika: Just det, jag minns att du skrev om det ifjol också. Håller med, djuren är bra mycjet viktigare än kanelbullar, förlåt!



Tutorna här hemma fick en liiiten bit bulle var medan vi tryckte en masse!



Kramalin

2009-10-05 @ 06:38:39
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0