Bästa vännerna är ute på förstugkv

1913bd4f798dfef9950136c77d2f1d27.png

Bästa vännerna är ute på förstugkvisten och myser tillsammans!


Kommentarer
Postat av: Maja

Så otroligt vackra hundar ni har! De verkar så visa. Jag är väldigt intresserad av rasen Whippet. Har en Parson Russell Terrier-tik på 4 år men vi vill gärna utöka familjen lite med en till hund. Funderar på om vår terrier och en Whippet skulle gå ihop..?! Har du något tips på bra uppfödare?

Tack för en fin blogg! Du skriver så mycket bra som man kan ta till sig. Alltifrån bra recept på dinkel-scones till nya prylar i eko-djungeln.



Varma hälsningar från Norrbotten!

2009-09-21 @ 16:39:16
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Maja: Tack - både för beröm över hundarna och bloggen! Det värmer!



Jag tror säkert att whippets och en Parson skulle gå bra ihop! Har inte stött på någon whippetägare ännu som haft en annan hundras också och inte tyckt att det fungerat.



Vart bor du? Det finns ju en hel del uppfödare uppöver. Kolla in whippetklubben.nu och kolla sedan uppfödare och gå igenom listan. På så vis ser du vart de finns och kan kolla på lämpliga hemsidor för bilder och valpkullar. Kontakta några uppfödare och åk och hälsa på så du får träffa de IRL. Kanske finns det någon alldeles precis där du bor så att ni kan träffas med din hund och någon/några whippets?



Kramalin

2009-09-22 @ 07:29:46
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0