Boob-rea och annat smått och gott hos Ecoloco!



Än är det några dagar kvar på april och eftersom Ecoloco kör fraktfritt i april tycker jag ni ska spana in deras reaBoobs fina mamma- och amningsplagg som just nu säljs med 20 - 50 % rabatt!



Jag är lite sugen på denna amnings-snutte-lekfilt inför kommande syskon till Leon;



Ett rejält skynda-fynda läge med andra ord! :)



Spana även in de fina virk-kits som Loa tagit in på Ecoloco från modedesignern och garntillverkaren Erica Laurell! Med garn från hennes egna kollektion som är helt ekologiska garner som är både KRAV- och Svanenmärkta. Den ekologiska bomullen odlas i södra Peru av jordbrukare själva äger sina gårdar. Garnet färgas sedan på ett miljövänligt sätt av Garnfärgeriet i Borås. Färgningen är certifierad av EU-blomman.

Dessa Virk Kits består av ekologiskt garn i två färger med en tillhörande virkbeskrivning för att man kunna virka egen solhatt till sina, eller andras, barn. I paketet ingår också en beskrivning på virkad blomma, som man enkelt kan fästa på hatten eller varför inte använda som brosch?


Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Ecoloco

Härligt att Lyckobacken flyttat in på webben. Tack för att du tipsar om våra nyheter och reor.

Kram

Loa

Ecoloco

2010-04-26 @ 20:48:07
URL: http://www.ecoloco.se
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Ecoloco: Ja, vi tror stenhårt på vår satsning! :D Ni har alltid så toppen-braiga reor så det känns som om man vill att alla ska få ta del av dem, och nyheterna bara får man ju inte missa! ;)



Kramalin

2010-04-27 @ 05:27:10
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0