Det här med vem man är i bloggosfären

Tre av mina favoritbloggar har de senaste dagarna bloggat om det här med vad man väljer att visa på bloggen, hur man uppfattas av sina läsare och vad man kanske borde utelämna för er.

Läs vad Clara, Sarah och Anna skrivit!

Jag tycker alla tre fångat så otroligt bra hur det egentligen är. För det är ju så, att även om ni känner mig som ekonörden Malin har ni ju egentligen ingen aning om vem jag är. Jag outar inga namn på de jag umgås bortsett från de som har egna bloggar, jag visar inga ansikten på några andra än mig eller Johan och ni vet inte hur huset ser ut.
Ni vet inte vad jag gråter åt, hur jag är då jag är arg eller vad jag gör de dagar jag inte ens vill kliva upp ur sängen. Jag har mina IRL-vänner och familj till de dagar man vill skratta, gråta, sparka eller slåss. För det är ju, och det vet jag att ni inser, att livet kanske inte alltid är så lyckligt som det framställs på bloggen, men varför skulle jag delge er det? Jag vill inte sprida mer negativa energier i universum än de som redan finns så de dagar det känns blä väljer jag bort det då jag bloggar. Vad är det för mening med att ni ska höra mina suckar över celluliterna på låren eller de hängiga brösten? Och nej, jag ljuger inte för er om det som känns lyckligt, tacksamt och "sockersött", för då jag sätter mig vid datorn de dagar allt känns nedrigt trist tvingas jag, för bloggens skull, hitta guldkorn i livet och då jag fäller ner skärmen på datorn känns det mycket bättre.:) Jag hittar inte på saker jag är tacksam över, men vissa dagar får jag sitta och fundera och rota djupt inne för att komma på något. För det är ju så livet är. Jag är dock evigt tacksam över att jag idag mår så bra och att dessa trista dagar faktiskt kommer väldigt sällan nu för tiden. Hösten 2007 renade jag mig själv å det totalaste och sedan dess har det inte funnits så mycket som behöver pysa ut. :)



Dock hoppas jag att ni känner att detta kan vara en liten fristad, en oas, där det är rätt hög dos positiva energier som flödar för det tror jag alla mår bra av!

Och ni har ju ännu mindre aning om vem Johan är, men det ska det bli ändring på, vi lovar!!! :)

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Lisa

Bra bra inlägg! :) Och nån gång måste vi bli irl vänner med :P.

2010-04-22 @ 14:05:43
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Det ska vi verkligen! :D

2010-04-26 @ 06:19:39
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0