Ett lass med glass

För ett tag sedan bloggade ju vi om Lejonet & Björnen och i dagarna skickade de ett stort lass med glass till ekonördarna för provsmakning och recension! Mången tack! :D



Igår hämtade jag ut laddningen nere i gästhamnen, en av Öviks vackraste platser sommartid, och fraktade hem det med kylklampar i en kylbag.

 

Vi fick hem de tre glassmakerna Choklad, Vanilj och Mocca & espresso samt sorbeten Jordgubb!

 

 

 

 

Utförliga innehållsförteckningar och inga konstigheter.  

 

Som ni kan se så har ju viss provsmakning redan skett! ;)

Vi Öviksbor är ju bortskämda sedan tidigare med att kunna köpa superpremiumglass från Lejonet & Björnen om somrarna nere i vår gästhamn, och jag måste säga att denna är snäppet bättre! Den känns ännu "renare" och man känner faktiskt att det är änu högre kvalitét på ingredienserna i dessa!

Vi har börjat beta oss igenom högen med olika smaker så en fullvärdig recension kommer då vi betygsatt dem! Tills dess; ett stort + till vd. Katarina Gustafsson för ett fantastiskt samarbete hittills och än en gång tack för att Lyckobackens frys nu är välfylld med tillbehör till både Valborgsdessert (vaniljglassen får då ackompanjera tryffeltårta) och lördagens fika då mamma & J kommer på besök! Då ska vi provsmaka av sorbeten vilket passar perfekt då mamma är laktosintolerant!

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

mums! glassen nere i hamnen är ju den bästa! :)

2010-04-29 @ 12:16:44
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: johan melin

Fin glass!!

Vi provade Mövenpick Mapel Walnut. Supergod tyckte vi men för mycket jox som inte är glass i glassen och det är ju lika dant i dom flesta glassar som jag sett så vi har börjat göra egen glass. Enkelt rent och GOTT.

Senast gjorde vi "Mapel Walnut" med eko Lönnsirap, dito valnötter och ekologiskt rent vaniljpulver egna eko ägg. Fantastiskt gott!!. Vi passar på att köpa grädde när den är nedsatt för kort datum, då kan det bli både ekogrädde och konventionell grädde men det känns bra istället för att det ska bli kastat som det annars blir om ingen köper den.



mmmmm..gott johan



2010-04-30 @ 08:48:16
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, Lejonet & Björnen har god glass!



johan melin: Vi brukar också ofta göra egen glass, men det är ju kul att det nu faktiskt finns ett par ekologiska sorter som är precis som dem man gör själv! :) Eran kombo lät jättegod! :P

2010-05-02 @ 09:40:42
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Johan

Malin: Ja vist är det bra med ett ökat utbud av ren fin glass. Jag såg att hemglass har nåt ekologiskt dock ej KRAV. Har inte provat den, får se om vi gör det i sommar som omväxling:)

2010-05-02 @ 22:17:59
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Johan: Intressant! Kul att kunna köpa åt sina barn någon gång om de faller för den köpstinna signalen! :)

2010-05-03 @ 06:07:07
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0