TorsDagens tacksamhet

Visst är det underbart med fantastiska grannar? Sådana som kommer puttrandes med traktorn då man inser att ens parkering blivit förvaring åt allt byggmaterial man beställt! Sådana som snabbt skottar upp en "ny parkering" på plätten på andra sidan vägen. Sådana som tar in posten då man åker på semester och svarar ja till att hjälpa till utan att ens så mycket som blinka eller tänka efter om tid eller möjlighet egentligen ens finns. Som har samma värderingar och tankar som en själv och som man har stor behållning av att umgås med. :D

Sen har vi dem som tog hand om oss så otroligt fint då vi flyttade in! De vi köpte huset av som bara bort ett stenskast och telefonsamtal bort. De som är de man ska vända sig till då man undrar över allehanda ting för man bara vet att de har svaret och aldrig tvekar över att ge en det. Som alltid, helt osjälviskt, erbjuder sig med i princip allt man kan tänka sig!

Eller dem som besitter ofantliga odlingstips! Som ringer för att tipsa om en vegetarisk kokbok man hittat som kanske kan passa? Som regelbundet talar om att det alltid finns en kopp té på G "neröver".

Vi har sådana! Och det är vi otroligt tacksamma över! Att alla dessa tre familjer dessutom är fantastiskt fina & trevliga gör att det känns ännu bättre!
Vi har aldrig ångrat att vi flyttat ut på landet till Lyckobacken, och alla ni är en stor del i att vi trivs så vansinnigt och tycker det känns så otroligt bra att bo här!

Familjen Harju ♣

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0