Blogg från solig glänta!

Ni som läser bloggen känner säkert igen att min faster brukar kommentera rätt frekvent. Nu har hon äntligen tagit slag i saken och skaffat en egen blogg; Solgläntan! Yey!

Där har man hittills kunnat läsa om deras raskatter, recept, presentationer av de själva, livet på landet och mat. Min fina faster delar i mångt och mycket våra värderingar om bra och ren mat och är KRAV-ansvarig på den matbutik där hon jobbar, så därför passade den bloggen att läggas till på länklistan bland våra miljösnälla vänner i bloggosfären.

Dessutom står faster för de klokaste citaten man någonsin kan drömma om, och dessa delar hon med sig av varje helg! Jag kommer aldrig att glömma då jag var kanske 14 år eller så, och fick ett vykort hem av en pappförpackning med blå och vita ränder (från Carlshamns mejerier, kommer ni ihåg att de alltid hade randiga förpackningar i olika färger?) med en vit ruta på. I den rutan stod; "Dansa vilt min själ, lär dig aldrig att marschera". Första gången ordspråket kom i dager så sägs det att det gick att läsa inne på en damtoalett inne på Kulturhuset i Stockholm. Den devisen har jag levt efter sedan dess, i de yngre åren kanske på ont och i vuxen ålder på gott. ;)


Malin ♣

Kommentarer
Postat av: majja

vad kul med lite bloggtips! :)

2010-02-23 @ 11:47:43
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

majja: Vad bra att du tycker det! :)

2010-02-23 @ 12:28:09
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0